Jag vill bara meddela...

...att det är sorgligt. Tankarna går till de närmaste.



Kör försiktigt där ute.






Nervöst...

Jag har precis anmält mig till höstens tenta, som jag kommer att få göra i Åsele på Lärcentrum. Har ingen större lust att köra ner enkom för att skriva tentamen. Så, mellan klockan 08.00 och 13.00 onsdagen den 21 oktober, kommer jag att slita mitt hår i febrila försök att få ner rätt grammatiska termer på papper. Wish me luck...

För övrigt har jag haft VFU idag. Trevligt, som alltid. Imorgon är det friluftsdag på fm - friidrott. Jag hoppas verkligen att det inte snöar! ;P


Chaite på kvällskvisten

Utomordentligt gott! :)
Fancy a cup?

 


Tävling hos Åsa

Jag vill vinna ett presentkort på 300:- från Okidoki hos mammasgullunge.





Godmorgon?

Det är nästan femton grader varmt ute. Otroligt härligt! =)


Höstplanering...

För den vetgirige ;)

Praktik/VFU i skolan här på byn veckorna 40, 41, 45, 46, 47.
(Bytte onsdag v 40 mot torsdag v 39, eftersom jag ska följa C på NUS 30/9.)
Inneveckor på Miun veckorna 42 och 48.
Tenta onsdag v 43.

24/10 Walking with Dinosaurs i Globen. Hela familjen. :)
(Ina! Om erbjudandet kvarstår så antar vi det gärna och tacksamt! Har tänkt ringa dig i en mindre evighet nu. Men... Livet, du vet!)

27/11 Winnerbäck på Swedbank Arena i Ö-vik. Jag & LWS.


....och bilden är totalt irrelevant! ;D


Fågelholk & Fredrikadag :)

Förra lördagen hade Fredrika namnsdag. Med anledning av det hade vi Fredrikadag på byn, med hästkörning, tipsrunda, gratis frukt, kaffe, saft, korv, bullar... och fågelholkstävling. Vem gör finaste/fulaste/mest ovanliga fågelholken? Så här såg ett av mina bidrag ut; ;)







Och så här såg det ut på Fredrikadagen;

     

     



Två veckor! ;P

Två veckor utan uppdatering.
Två veckor utan bloggande.
Två veckor utan att mina ord spridits i cyber.
Hur har ni klarat er?!?! ;D

Trötthet, till mitt försvar. Ständigt denna trötthet. Mer eller mindre. Jag borde börja ta mina Aloeshots, som jag köpte av Maria och hämtade hem för snart två veckor sedan. Skjuter hela tiden upp det, för gott är det inte!

Införskaffade två nya nagellack idag; Ett vitt och ett hasselnötsbrunt. Båda skimrande, naturligtvis. Måste ha skimmer i kanterna av livet.

Läser en lånebok skriven av Ann Heberlein, vid sidan av kurslitteraturen; Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva. Rekommenderas. Recension i SvD här. Skummar över Googlesidor och inser att hon sommarpratade i år. Tänker ta mig tid att lyssna på det, någon gång.


Umeåfredag

Idag har det varit en bra dag :)
Lunchade med C&A och så hann vi gå på stan ett tag innan B ringde och var klar med sina möten & det var dags att åka. Inhandlade bland annat en massa the, fem olika sorter, från Thehörnan. =)


Björnlandet =)

Blandade bilder från en härlig dag :)
























Berget mitt i bilden, det högsta, var vi upp på :)


Onsdag osv..

En helt vanlig onsdag.
Tvättar, pluggar..etc osv...

Imorgon blir det en ovanlig torsdag. Skolan ska till Björnlandet - Jag tänker följa med! =D Håll tummarna för bra väder. Fredag åker jag med B till Umeå över dagen. Lördag far jag och D till Långbäcken. Söndag em/kväll - jag & LWS ska på bio i Umeå: Inglourious Basterds.

Men...

.....varför är jag så trött idag??


Helgen.

C&A har varit hemma. Trevligt! =) C är inte riktigt pigg. Mindre trevligt!

Igår em var jag Aloe-värdinna, dvs det kom hit en tjej och berättade för mig och några till om produkter med Aloe Vera i. Mycket trevligt! B&D var till Åsele under tiden och när de kom tillbaka överraskade de mig (C&A hade fått förhandsinfo!) med pizzeriapizzor till middag. Mums! (Inte direkt nyttigt. Men, men...)

Idag var jag och de yngre till Långbäcken. D tog upp potatis, med hjälp av mig och morfar/pappa. Mamma/mormor bjöd på våfflor med vispgrädde och hjortronsylt. Sen var vi förbi nere i byn och umgicks med vänner innan vi åkte hemåt. J har varit hos sin mor i helgen. Han kom hem cirka trettio sekunder efter att jag kom tillbaka från att ha lämnat C&A vid busskuren ute på 92:an. Taskig tajming! :P De hinner kanske ses nästa gång. D fick en tidning av morfar, Svensk Jakt. Det var en artikel där om björnjakt. Det blev kvällens läsning. Han läste halva för mig och jag andra halvan för honom. :)

För övrigt pluggar jag grammatik så det känns som om jag får härdsmälta i hjärnan emellanåt. Har faktiskt somnat över böckerna ett antal gånger. Måste ta det i korta etapper för att det inte ska gå runt i huvudet på mig av alla termer och konstiga ord...

Jag hoppas att C mår bättre imorgon!!


Härnösandsbilder =)

Här kommer äntligen de utlovade bilderna!


Kvällspromenad:















Hörnet till höger i bild är det huset vi bor i.

När man sitter mot söderväggen vid biblioteket, ser man ut över parken och domkyrkan:



Tripp till Havsbadet (dock utan att bada!):





Vår "hyrestant" hade varit och plockat enormt stora, vackra lingon!





Lägesrapport från Härnösand

Vi har haft två intressanta, underhållande och lärorika dagar. Engelska grammatik har stått på schemat. =) Imorgon börjar vi med svenskabiten. Jag har promenerat efter strandpromenaden vid södra sundet och jag & Theres var till Smitingens havsbad och kollade in vågorna idag efter skolan. Inga gula löv i sikte, solen har strålat och vindarna är varma och sydliga. Härligt!! Har fotat lite, men min uppkoppling är för svag för att jag ska kunna ladda upp bilder. Ni får se dem när jag kommer hem! :)


RSS 2.0