Det var ett tag sen jag loggade in här nu...

Mår inte riktigt bra, så jag orkar inte uppdatera.
Hoppas ni har det bra i vårsolen.



Tisdag.

Umeå över dagen med C. Sen till Åsele med C & D, stannar där till fredag.

Packar med skidor, badkläder och pluggböcker.

För övrigt intet nytt på västfronten.

Over and out.



Helgen.

Igår var det glasfusingkurs här på by. Superskoj! Det blir spännande att se hur resultatet blir efter bränningen.

Idag har skoterklubben försäljning av fika i skidstugan/Rävlyan. Trist att solen som lyste så vackert igår, mest verkar lysa med sin frånvaro idag.

För övrigt funderar jag allvarligt på att ge upp planering. Det blir ändå så väldigt sällan som man har tänkt sig. (Å just vädret är mycket svårt att styra över...)


Thailändsk iskonst i Fredrika..












Mer blir det... :)

 


Grattis min namne!!


Ps.

Melodifestivalen. Jag ser den inte. Om jag ser den, ser jag endast finalen. Deltävlingarna och bidragen i dem har jag ingen som helst koll på och jag vill inte ha det heller. Jag hävdar envist att det var bättre förr.

Ds.

Eddie Cochran

Hörde en bit av C'mon Everybody spelas på tv:n alldeles nyss. Sonen kollar på Vem Vet Mest på svt2 och kan faktiskt svaren på en del frågor. I alla fall, blev jag påmind om att jag tror inte att jag har spelat Eddie Cochran en enda gång detta årtusendet. Det måste åtgärdas! :)

Ikväll har vi varit på biblioteket/UG. Jag kom hem med fem köpeböcker (2 kr st) och tre låneböcker skrivna av Bodil Malmsten. Förra veckan läste jag fem av hennes böcker som landade i min brevlåda (pocket) så nu vill jag naturligtvis läsa resten också. Det började med att jag halkade in på hennes blogg (ligger i mina länkar) och fattade tycke för hennes skrivsätt.

För övrigt hade vi trevligt besök i helgen av fem av mina favoritmänniskor! Vi åt tacos, körde lite skoter, var upp till Rävlyan och åkte lite skrana/madrass/åkmatta (välj själv) och bob/snow racer (dito) och grillade korv. Ja, det snöade - en hel del! Vi hade roligt ändå! ;P

Igår kom min käre sambo hem med en ny skoter. Trevlig sak som ser ut som en gräshoppa och låter som en båt. :)

Tja, livet i övrigt... Har VFU denna vecka också samt veckan efter sportlovet. Vecka 8,9 & 11 är det alltså. Sen har jag tenta v. 13 och veckan innan är det teoriprov inför jägarexamen. Så, när barnen har sportlov borde jag plugga. Jaja, det ordnar sig nog på något sätt. :)

Idag såg vi solen en stund! Tänk.. Ibland ser man ljuset! :)




RSS 2.0