Kort uppdatering av livet utanför internet.

Mina barn ser just nu film och äter popcorn ihopkurade i en säng. Mys! C har varit hos sin pappa från julaftonskväll till idag och J som varit här hela tiden for till sin mamma idag.

Julen har avlöpt väl. Tomten kom (gissa vem!), maten var god (och som alltid fanns det för mycket av den), alla fick julklappar, vädret var okej och alla var friska och höll sams. Hos oss i alla fall. Hos andra har det inte varit lika kul. Inte det minsta kul hos en del. Vi hoppas på bättre tider för dem.

Just nu funderar jag över var jag skulle gömma mig om jag var ett Playstation 1 och/eller ett Nintendo 64. Mina barn är ägare till dessa formidabla spel, som senast var synliga på Prästgårdsvägen 4H för cirka femton månader sen. De borde ligga i en låda. Lådan borde befinna sig här i krokarna. Om inte (hemska tanke) den råkade förekomma i flytten och numera tillbringar sina dagar i en betydligt mindre trivsam miljö. Jag och C har letat, letat, letat och letat lite till ikväll. Utan resultat. Inga tv-spel så långt ögat når som stämmer in på beskrivningen.

Bifogar en bit av vår väldoftande julgran som min käre far givit oss.



Antar att det inte blir mycket mer bloggande detta året. Men, jag kan ha fel. Det har inträffat en eller annan gång tidigare. Ha det gott där ute!



God Jul <3

Önskar en fridfull julhelg till alla människor!


Pustar ut lite...

Idag har jag sågat av granen så den passar på höjden & burit upp den på plats. Kokat knäck och gjort moccatryffel, bakat pepparkakor med sonen (köpedeg), eldat åt grannarna, tvättat (som alltid) julpyntat uppe och fått smörgåstårta till middag + en vacker blombukett & prinsesstårta inför morgondagen.

Nu ska jag ta det lugnt en stund. Imorgon blir det Lappstockholm.



Hur?

Hur gör man om man vill infoga ett helt bildspel, inte bara en bild??





Summering...

Julklappar - nästan klart.
Julstress - för mycket.
Julstämning - om någon ser den så hojta!

Torsdag 17/12 - Julavslutning på JB. Var dit och såg/hörde när C sjöng, flera låtar.
Fredag 18/12 - Julavslutning hemma i byn. D sjöng + sjöng & spelade ukulele, J spelade gitarr.
Klart det var en massa andra som sjöng och spelade också på båda ställena. Men, jag prioriterar ju vilka jag räknar upp! ;)

Vecka 2 2010 har jag två tentor samma vecka. Alltså borde jag plugga, nu, imorgon, igår...

Körde skoter igår. På gården. (Vi har stor gård, 1 ha.) Det höjde humöret flera snäpp, tack och lov! Det har varit lite si och så med det annars. LCHF-kosten har blandats ut med en massa onyttigheter i höst. Det känns, både fysiskt och psykiskt. Får ta nya tag efter helgerna.

Jag fick blommor igår. En tidig presentbukett av J&D och en bara-för-att-bukett av B. Trevligt! :)

Fick för mig att fota en av blommorna ur bara-för-att-buketten ute ;)




PS. B har lagat diskmaskinen. DS

Nu åker jag till Åsele.

Jägarskolekurs ikväll igen. Jag har (äntligen) börjat med den igen i höst. Det var ett par decennier sen sist, lite drygt... Skillnaden är att jag tänker slutföra den nu. Må skaffa mig vapenlicens. Råkar man sen vilja ta hem lite älgkött om höstarna så är det ju inte helt fel.

Måste hinna in på Ica en sväng ikväll också; presenter, paket...




..............................................

Totalt omotiverad.
Trasig diskmaskin.
Trist väder.


Å på granngården borrar de för bergvärme från halvåtta på morgonen till halvnio på kvällen. Oljudet går mig på nerverna...



RSS 2.0