Sonen har ny cykel




Inköpt på Biltema idag.

Min intention att vårpynta kom av sig lite. Klockan gick och det blev dags att hämta dotra som kom med bussen 12:20 från Åsele. Sen åkte vi till Umeå och därifrån till Tavelsjö där hon stannade. Jag landade hemmavid ca kvart över sju med cykel och andra inhandlade grejor. Så, pyntandet blev uppskjutet..

Undrar varför min blogg ser så ocentrerad ut just nu. Måste försöka fixa..

För övrigt gillar jag min sons vokabulär. Han använder ord som "förutom".


Vårpyntar

Försöker vårpynta bloggen. Vi får se hur det blir...
Tänker vårpynta ute också sen. Köpte penséer igår, såna små som ser ut som violer.

För övrigt ska sonen på kalas idag. En av hans klasskompisar fyller år idag. Dotras lillasyster fyller också år idag. Mycket på en gång minsann. :)


Glad Påsk


Vår, ljus, värme...

Allt detta gör att livet känns lättare. Jag tror inte att jag hade klarat av att både jobba och plugga samtidigt om det hade varit mitt i mörkaste och kallaste vintern. Eller tror, jag är övertygad om det.

Jag hörde idag att det har visst inte varit så här tidig vår sen 50-talet. Är den tidig? Inte i min värld...


Härnösand v.16

















En kort men intensiv innevecka. Måndag och tisdag. Hade tänkt hinna shoppa en del födelsedagspresenter. Men, de långa dagarna gjorde att det inte blev av. Så presenterna blev/blir inköpta i Åsele idag/till helgen. Veckans bästa föreläsning var den i samtalsmetodik. Mycket intressant och givande.




Lördag

Promenad upp till Rävlyan på fm. Härligt! Välbehövligt!
Tvättat.
Leverbiff till middag. Mums!
Pluggat. Skrivit klart de två uppgifterna som skulle kompletteras.
(Hoppas det är klart nu i alla fall.)

Nu vill jag ha vår och sommar! (Bilden från 2010 - Mors blommor.)


....................................!


Obehagligt uppvaknande!

Klockan fyra imorse vaknade jag och hade en spindel krypande på vänster arm.
Jag Gillar Inte Spindlar!
Försökte febrilt sopa bort den från armen i mörkret, lyckas och kommer på att var den än tar vägen kommer den att vara kvar i sängen, kastar mig upp på golvet, tänder taklampan, ser mig om efter lämpligt vapen (brännbollsträ hade varit trevligt!), hittar en fjärrkontroll som får duga, letar med blicken efter det åttbenta äcklet och drämmer till med ett par välriktade slag med så mycket adrenalinkick bakom att det är ett smärre under att sängen höll! (Jaja, överdrev lite. Men, bara lite!) När den väl är död måste jag hitta ett papper att bära iväg den med (om det låter som att jag var mer förvirrad än vanligt beror det på att jag var nyvaken och hade en puls på hur-mycket-som-helst), efter att ha begravt den i soporna bäddar jag till platsen för avrättningen och försöker sova. Det gick inte bra. Det kändes som att det kröp överallt. Slog på tv:n och försökte lugna ner mig. Tror att jag somnade igen vid halvsexsnåret - ungefär en och en halv timme innan jag skulle upp.

Jag har varit lite trött idag. Tack och lov har jag haft en rätt lättsam dag. Men, efter att vi ätit middag slängde jag omkull mig och sov i två timmar.

På söndag bär det av ner till Härnösand och för övrigt har jag två skrivuppgifter som jag måste komplettera på för att få dem godkända.

Over and out.




200%

Jobb 100% + Plugg 100% = Mitt liv de närmaste två månaderna.

För övrigt duschade jag en katt ikväll. Nästa gång tar jag på mig skinnstället innan. Jag har minnesmärken som räcker ett par veckor framöver i alla fall. Men, nu är det gjort och katten fick god mat efteråt.

Over and out.


RSS 2.0