Skoter! :)



Jag kör Polarisen. Sambon kör Yamahan. :)
Vi grillade korv och sånt. Ytterst trevlig dag!
Utsikten följer nedan..



Jaja...och här är jag, fast i miniatyr :P


Sickan har rätt.

Hon skrev att den här bloggen gjorde hennes morgon.

För övrigt tycker jag också att landet lagom är för avlångt. Sickan och Harry borde bo närmare varandra. Sådetså! :)

Ja, jag vet. Jag borde sova nu. Men, det är så mycket man borde..


Gillar inte att vänta.

Vi gjorde ju en tenta måndag vecka 2, som skulle avsluta kursen i Läs- och skrivinlärning. De har 15 arbetsdagar på sig att rätta tentorna, så jag kan inte börja gnälla över att det tar tid - än. Men, det skulle vara bra att få veta hur mycket som måste göras om (för det måste det) så att man kan plugga in det, skriva omtenta måndag vecka 7 och sen koncentrera sig helt på nuvarande kurs, i Specialpedagogik, som är bra mycket intressantare. Phu, vilken lång mening! ;)

För övrigt var det bra sparkföre ikväll.


.........................


Vinterbilder januari 2011...



7/1... Då det hade kommit en massa snö. Sonen ville att jag skulle lasta den på honom när jag var ute och skottade gården. :)





Bagarstugan i vinterskrud, 22 januari.



Jag och sonen tog oss en promenad/sparktur upp till Bergholms, samma dag.



Utsikt över Viskasjön och isbanan.


Suck.

Det skulle ha varit bra om jag hade mått bättre så att jag kunde somna före klockan tre om nätterna. Det börjar bli jobbigt nu. Speciellt med tanke på att jag ska köra till H-sand på måndag och skriva en tenta, som jag inte har pluggat speciellt mycket till än. Jaja, det kunde säkert ha varit mycket värre. Har inget tryckfall i kabinen i alla fall.

Ha en bra helg.


Betapet

Beroendeframkallande! :)

2011

Jaha... Som vanligt är det ju ingen större skillnad. Man ändrar en siffra i årtalet bara när man skriver datum.

Nyårsafton var trevlig, med god mat som alltid. Först en hel massa olika fantastiskt goda mingelmunsbitar och sedan svampsoppa till förrätt, rödingfiléer & potatiskaka till varmrätt och chokladglass med kolasås och nötter till efterrätt. Vid barnbordet serverades det kycklingklubbor & pommes frites till varmrätt & samma efterrätt som till de vuxna. Barnbordet sitter man för övrigt vid så länge man inte gått ut grundskolan. Där satt det åtta barn i år och vid vuxenbordet var vi sju stycken. Vid tolvslaget gick vi ut och fyrade av en massa häftiga raketer och skålade in det nya året.

Nu får vi väl se vad det här året har att bjuda på. Jag har en tenta på  måndag i alla fall.


RSS 2.0