Forskningsplan.

Det är meningen att jag ska skriva en sån, som ska vara klar senast fredag (helst torsdag). Den ska vara typ ett utkast till examensarbetet/uppsatsen, som min handledare ska kolla på och godkänna (eller såga vid fotknölarna). Haken just nu är att jag har inte skrivit ett ord än. Men, det är ju en dag imorgon med.

För övrigt har vi haft sommarvärme och sol här idag. :)


Boktips!

En av de bästa böcker jag läst i modern tid är Högre än alla himlar av Louise Boije Af Gennäs. Den här bloggen säger bland annat detta om boken: ”Vänner” i intellektualiserad romantappning
Romanens handling spinner runt ett vänskapsgäng med liknande komposition som 1990-talsserien Vänner (Friends).



Där har vi förklaringen i ett nötskal, till varför jag gillar den så mycket. För det har väl inte undgått någon att jag är totalt såld på serien Friends? Dessutom är det så att boken innehåller ett helt fantastiskt språk och har ett upplägg som man tyvärr finner på få sidor i den samtida litteraturen, enligt mig. Läs den!
Och se sen Vänner. ;)




Diverse sommarbilder



Hjortronplockning. :)




Söndagsutflykt. :)




Syterbäcken, Hemavan, Tärnafjällen.




Strängnäs <3


Ny termin.

Imorgon börjar höstterminen, både för mig och för sonen. Dotra börjar inte förrän om ett par veckor. Hon har lite längre sommarlov. :)

Jag befinner mig alltså i Härnösand. Vi börjar klockan 10:15 imorgon och ska under veckan förhoppningsvis bli kloka på det här med uppsatsskrivandet som ska göras fram till vecka 43.

Over and out.

RSS 2.0