Tankestopp..

Det värsta med att vara sjuk just nu är att jag kommer efter med studierna. Det går liksom inte att fokusera med feber i kroppen.

Som ytterligare spik i kistan har min dvd-spelare börjat trassla. En tragedi utav närmast bibliska mått. Det innebär ju att jag inte kan se på mina Vänner!


Bytt.

Som synes har jag bytt till en av orginalmallarna som finns att välja bland. Orkar inte bråka med koden och försöka hitta felet. Det är för tidskrävande och tid är som sagt en bristvara just nu.

Jag är förkyld. Jag har inte tid att vara sjuk, så jag har bestämt mig för att vara frisk på måndag. Sådetså! Egentligen borde jag vara frisk nu (tror jag har lite feber också) eftersom jag har en rapport på fyra-fem sidor som ska skrivas, en annan grej på en till två sidor som ska skrivas samt något som heter posterredovisning som ska totas ihop, lämpligen på en poster. Allt detta skall vara klart om en vecka och trettiosex timmar, eller något i den stilen.

För övrigt var jag med sonen och en av hans kompisar till simhallen idag. Jag hade lovat det tidigare och då fick min förkylning bara hålla sig undan en stund (med hjälp av Ipren). Vi var förbi och fikade hos mina föräldrar också och jag fick gott rökt fläsk med mig hem, som pappa hade rökt i Söderby tidigare i veckan.

Tvätta ett par maskiner kläder och laga middag är vad jag hunnit med sen vi kom hem. Bädda rent också och spela UNO. Nu känner jag mig rätt slut som artist. Men, jag borde skriva lite på något...eller så gör jag det imorgon. (Nynnar på Mors lilla lathund...) Sambon har jobbat hela dagen. Han kom hem vid åttasnåret ikväll. Just nu tror jag att han och D sitter och spelar dataspel en stund innan det är sängdags för sonen. (Tidigare lekte de med lego.) Dotra är i Tavelsjö och J är hos en kompis. Igår hade vi BF. Då sov båda pojkarna över hos respektives kompisar.

På jobbet går det bra. Vi har börjat bygga modeller av stenåldersmiljöer i veckan. Kul med kreativa lektioner. Jag är nästan klar med nästa veckas lektionsplanering. Måste fundera lite på vad vi ska göra på bilden på onsdag bland annat. Sist målade vi på stenar.

Jag har (bland annat) läst Jan Guillos bok Ordets makt och vanmakt: mitt skrivande liv i vår. Den var Mycket Bra skriven och ytterst intressant. Pocketvarianten naturligtvis. Då var det ju 82 sidor extra. :)

Nu ska jag dricka en kopp vaniljte och se om jag hittar en bra bok.

Ha det bra där ute!



Gaaaaah....

Jag begriper inte varför det inte går som jag vill! Med bloggdesignen alltså.

Livet i övrigt är rätt fulltecknat. Därför lyser blogginläggen med sin frånvaro..



Tussilago på stranden vid Lögdasjön, 8/5-11.


RSS 2.0