Virus

Ligger på extrasängen i C:s lägenhet och använder hennes dator, eftersom min inte behagade hitta åt nätverket här. :(
Uppdatering av dagens händelser;
Vi kom iväg hemifrån när klockan var drygt elva. Svängde om i Vännäs och var in med lite grejer samt bytte ett par ord med L & J. Sen vidare mot stan. Stannade på Statoil i Vännäsby och köpte snabblunch.
När vi kom fram till Citymottagningen och jag parkerat utanför, konstaterar C: "Det är lite lustigt att Fonus ligger bredvid mottagningen". Vi undrade om det var ett dåligt omen. Men, det visade sig att det inte fanns anledning till oro :)
Det som stod på deras hemsida, att man inte behövde beställa tid, var en sanning med modifikation - om man hade tur, behövde man inte beställa tid. Vi hade lite tur, för C fick tid redan 14:30. Nu hade vi drygt en timme att förslösa innan vi skulle tillbaka. Då for vi och hämtade Linda (C:s Linda, inte min) som precis slutade skolan och så följde hon med på jakt efter Sportringen. I onödan. Sportringen fanns inte att uppbringa. Vi gick in på Intersport istället. Hela poängen var att vi skulle ha tag på en jacka som C hittat på Sportringen i L-sele. Sen tillbaka in i stan, parkera utanför mottagningen och säga hejdå till Linda. Upp för två trappor igen och in i väntrummet. Doktorn kollade, tog prover och konstaterade att det är förkylningsvirus. Inget annat att göra än att fortsätta med C-vitaminerna och vänta på bättre tider. Han sa att det är okej att hon går till skolan imorgon, om hon själv känner att hon orkar. Men konditionskrävande saker ska hon vänta med. Så det blir ingen jazzdans imorgon för hennes del. Ta det lugnt, äta och sova i god ordning.
Just nu väntar vi på att våra tacopajer ska bli färdiga i ugnen. Köpte på Ica. Vi köpte även frukt, Pro-viva, mjölk, munkar, godis och Coca Cola ;-)


Kommentarer
Postat av: Åsa

Både bra och dåligt alltså, bra att det inte var något allvarligt och dåligt eftersom det inte fanns någon annan bot än vänta, vänta...

Synd på jazzdansen :(

2009-02-02 @ 17:57:48
URL: http://mammasgullunge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0