Midsommar 2011
Menyn var i år:
Förrätt
Nässelsoppa med ägghalvor & nybakat bröd
Varmrätt
Helgrillad gris med bakad potatis, sallad
& diverse röror & kryddsmör
Efterrätt
Pannacotta med jordgubbar
Delikat, som alltid! :)
Kul med Er förrätt :) Elin frågade nämligen mig i morse om man verkligen kunde göra soppa av brännässlor, tydligen gjorde de det på SommarBollibompa.
Har Du sett att jag haft en riktig livslevande Prinsessa på besök ;-) Hon hette Lisa
Vi är troligtvis hemma om inte himmlen har ramlat över oss.
Kollade Dina tre Midsommaraftnar i blogg och det har varit nässlor till förrätt två gånger, helt otroligt, håller ju nästan med Elin: Kan man äta brännässla :) och helstekt gris verkar vara den ständiga huvudrätten, intressanta matvanor :) Gräver Ni en grop och grillar över öppen eld?